Aynaya Bak!

Aynaya Bak!

Aynaya Bak!

Öz şefkat kendi kişisel bakımımızdan, gezmemizden sevdiğimiz yemekleri yemekten bağımsız bir şey. Kendi ruhumuzu doyurmaya yönelik ihtiyacımız olan sevgiyi, ilgiyi ve şefkati vermek demektir.

Etraftaki insanlara karşı çok toparlayıcı bir tutum içindesiniz, herkesin derdine derman olmaya çabalıyorsunuz, biri çağırsa hiç durmazsınız. Dostlarınız yahut yakın çevreniz size her zaman dertlerini anlatır bir şey yapamasanız da dinlersiniz, dinlemek size yetmez. Keşke elinizden bir şey gelseydi de yapsaydınız. İnsanlar için çok iyi bir sırdaşsınız, onları teselli etmekte, acılarını hafifletmekte üstünüze yok.

Peki siz?

Bir hata yaptığınızda, bir sorununuz çözümsüz kaldığında kendinize ne denli kucak açıyorsunuz?

Geçmişte olmuşlar olaylar için kendinizi suçlamaktan, şu anınızın daha iyi olmadığı için kendinize kızmaktan, hayat koşullarınız yüzünden sürekli kendinize olumsuz konuşmaktan kendinize sarılmayı, kendinizi teselli etmeyi aklınıza getiriyor musunuz?

Diğer herkese hata payı bırakırken, diğerlerine ‘olan oldu artık sen sıkma canını’ derken kendinize aynı sözleri söyleyebiliyor musunuz?

Aynaya bak!

İnsan olduğunu, duyguların olduğunu ve hata yapabileceğini fark et. Yanlış kararlar verebilirsin, her zaman doğru seçimi yapamayabilirsin, sorumluluklarınla ilgili unuttuğun yerler olabilir.

Kendine kızma artık, bu evlilik için, çocuklarının yaramazlığı için, sınavdaki başarısızlığın için, terk edildiğin için, yanlış kişiye aşık olduğun için, ailene yetemediğin için kendine kızma artık.

Olanlar oldu. şimdi sen buradasın, tecrübelerinle, gördüklerinle dünden daha iyisin.

Ve şimdi kendin için, hata olarak gördüğün şeyler için en iyi ne yapabilirsin?

 

-----------------------------------------------------

Adres: Ferit Pasa Mah. Nisantaş Sok. 18/A Selçuklu/KONYA

TEL: 0332 322 75 57 - 0544 943 42 00

-----------------------------------------------------

YUKARI
Aydınlatma Metni 'ni okudum, bilgi sahibiyim
RANDEVU AL 0332 322 75 57