ONLİNE DİYET DANIŞMANLIĞI NEDİR?

ONLİNE DİYET DANIŞMANLIĞI NEDİR?

ONLİNE DİYET DANIŞMANLIĞI NEDİR?

ONLİNE DİYET DANIŞMANLIĞI NEDİR?

Online Beslenme Danışmanlığının , Yüzyüze Beslenme Danışmanlığından Farkı Var Mı?

Özellikle pandemiyle beraber artık hayatımıza daha da  yerleşen online  danışmanlık süreçleri  ihtiyaç duyduğumuz her an ulaşabileceğimiz bir destek olmaya başladı. Fiziksel mesafenin artık önemli olmadığı bu dönemde çağımızda beslenme sorunlarının da her iki kişiden birinde çıkmasıyla beraber online beslenme danışmanlığını biz diyetisyenler olarak da daha aktif kullanmaktayız. Online Beslenme Danışmanlığı, her yerden ulaşılabilen bir sistem olması haricinde yoğun çalışan bireyler için ,zaman problemi yaşayan bireyler için ve uzak mesafedeki kişilerin ulaşım sorunu için büyük bir artı sağlıyor.Ayrıca doğru beslenmeyi öğrenme bir süreçtir ve bu süreç bazen bireyin durumuna bağlı uzayabilir, uzayan bu süreçte online ilerlemek kişilerin rahat ilerlemesi için önemlidir.

Online Beslenme Danışmanlığı bireyler için rahat bir süreç olsa da , her birey için doğru olmayabilir. Hastalık süreci olan ve anlık vücut ölçümleri değişen bireylerde biz diyetisyenlerin kullandığı BİA ölçüm cihazları ile ölçmemiz gerekir.Bu yüzden Online Danışmanlık öncesi size uygunluğu için uzmana sormak en doğrusudur.

Peki biz Online Beslenme Danışmanlığını nasıl ilerletiyoruz?

Bizlere ulaştıktan sonra öncelikli olarak görüşmemizden önce yeme günlüğü ve son 6 ayda yapılmış kan tahlillerinizi bize iletmenizi istiyoruz.Görüntülü görüşmeler gerçekleştirdiğimiz bu süreçte normal yüzyüze görüşmelerden farkı olmaksızın aynı sistem ile ilk görüşmede sizin genel durumunuz hakkında değerlendirme yapıyor ve size özel beslenme sürecinizi başlatmış oluyoruz.Bu süreçte hem her yerden bize ulaşabiliyor hem de doğru beslenmeyi öğrenmek için beklemeden sürece başlamış oluyorsunuz.

 

Konya Diyetisyen 

Hatice Altunsoy

 

 

 

 

 

YUKARI
Aydınlatma Metni 'ni okudum, bilgi sahibiyim
RANDEVU AL 0332 322 75 57